Post by liestaparmylong on Feb 16, 2022 6:40:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Conquest: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Conquest: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшують все ▞▞▞
▞▞▞ Tower Conquest: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Нету Української мови і баги повні
Якийсь класний додаток і чудовий, але у мене є лише одна проблема: я ввійшов у свій обліковий запис Google Play у цій грі, і коли я його видалив, весь мій прогрес зник😭. І я сумую за своїм обліковим записом.
Stickman vs Zombies Завантажити останню версію (1.5.6) безкоштовно .apk - Насолоджуйтесь ... скачати Tower Conquest: Tower Defense Strategy Games apk
Це супер красива гра
Хороша гра
Насправді це хороша гра, але одне з оновлень не існує, тому, коли я граю в бій після його завершення, воно виходить з ладу! тому, будь ласка, завоювання вежі, чи можете ви ще раз перевірити, чи справді аварії офлайн та онлайн не існує. тільки для мене це ще раз оновити, що виправлено збій!
Прохолодна та охолоджена гра
перетворити україну на країну інновацій
Дуже класна гра я її граю вже 5 років і мені було 6 років
Я хотів би пограти, але є збій, через який сезон скидається через 600 днів. Будь ласка, допоможіть, щоб я міг продовжувати грати в цю гру.
спочатку мені подобається ця гра, я також увійшов у facebook, щоб зберегти свій прогрес, але через місяць ця гра збіється, тому я видалив її після цього часу, я перевстановив цю програму та знову зайшов у Facebook, але мій прогрес ніколи не зберігається, тому, будь ласка, не завантажуйте ця гра, тому що ЦЯ ГРА - СМІЙНИЦЯ!!!!!
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Інше ftav
Він перестав роздавати картки після матчів в останній версії. не буде прогресу, тому більше не буде веселощів.
Щойно розпочата, але весела гра
Хачу какать
Загалом весела гра, але енергетичну систему можна покращити. Я відчуваю, що хочу грати, але після 5 боїв у мене закінчується енергія, і я мушу чекати, поки вона наповниться.... якщо я не дивлюся реклами. Подібно до цього, Арена також споживає ту саму енергію, тому ви повинні вибрати, чи хочете ви проводити арену чи кампанію, але не обидва. Якби у нас були окремі енергетичні батончики для них, я б розглянув принаймні 5 зірок.
Коли я намагався зробити що-небудь, це зірвало і вибивало мене з гри. Я б просто створив обліковий запис і переніс усі свої речі на інший пристрій, але гра каже, що ні, тому що ви повинні мати обліковий запис Facebook, щоб створити обліковий запис для цієї гри. (Вони також не дозволяють мені поставити їм 0 зірок, тому...)
Таке собі, норм.👍
Я завантажив цю гру, я не впевнений, наскільки ця гра хороша
Tower Conquest: Tower Defense სტრატეგია kbvk
додати українську можу або російську
هاك دەکرێت بۆیە کەس ئەم یاریە ناکات
у нього легко грати, але рівень дуже низький, я був на рівні 100 і це максимальний рівень, будь ласка, внесіть деякі покращення до рівня, будь ласка, зробіть його недоступним, а зірка карт має бути вище, тому що 55 зірок недостатньо.
Деже класна гра
Дурна гра без кінця, щоб досягти рівня і влади, потрібно заплатити гроші. Немає грошей - немає меду. Отже, найкращий спосіб, просто зламати гру і досягти 100 рівня. Це те, що я зробив )))
У глобальних поїдинках гра іде з ботами
Djhdjeieutydtts wuyydydisiqhejidishgdgwkqo. Шукаю надію, що це стане чудовим шляхом для jdj b Mc McNab he it wuyydydisiqhejidishgdgwkqo
Після оновлення гри продовжує зависати
мені подобається гра. але, будь ласка, виправте помилку. чекаю нових оновлень!
Адресні сукні майнкрафт
Топ
Дивовижна гра, але іноді вона буває несправною, але в цілому вона дуже хороша, не дозволяйте людям із кепськими телефонами переконати вас не завантажувати цю чудову гру ☺
Тепер він каже, що оновлення потрібно продовжити.. і я щойно завантажив оновлення.. але він продовжує говорити оновлювати щоразу, коли я його відкриваю..
Ця гра важка і не цікава
це займає вічність
Це дуже розслаблююча гра, в яку можна грати годинами
енергії мало 🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊
Забагато помилок. Джаггернаут має здатність «FailSafe», за допомогою якої він активує систему самовідновлення, коли досягає певної сили. Вороги обходять його, а не вдаряють по Джаггернауту. Ще одна помилка, коли я активував свою здатність Вежі, але просто споживає мою ману, і здатність не зникає. Я витратив занадто багато часу та грошей, щоб це виправити.
Гра хороша, але потребує покращення
Клас супер норм
Як начать игру заново
Найкраща завойовнича гра
Гра не по правилам👎👎👎👎👍👍👍👍👍👍😼😼😃😃🤮
я потєрав акаун
pvp не працює. Через 30 секунд матчу гра зупиниться. Гра чудова, але зараз зламана.
Таке собі
Raw - Hugging Face
Енергія – рідкість
Ви можете працювати
Коли я граю, гра хороша, але другий рівень ЗАБАТО ВАЖКИЙ для початківців, це неможливо, поки я не розлютуюсь і....... Видалити
В мене не заходити
Я завантажую гру, і з’являється пропозиція, мене це не турбує. що мене турбує, так це те, що я застряг, тому що в той же час пропозиція діє, гра намагається дати мені підручник щодо команд (я грав раніше), тому тепер я нічого не можу зробити, а натискання стрілки назад нічого не робить або.