Post by liestaparmylong on Feb 16, 2022 6:19:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brawl Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brawl Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Brawl Stars 2022 version ▞▞▞
Нещодавно була моя улюблена гра, у яку я грала з самого початку.. Тепер із оновленнями ігри підходять вам нові гравці або низькі рівні, які не знають, як грати .. це дуже засмучує, я ловлю себе в люті гніву з гравцями, які просто вчуся чи не знаю, як використовувати персонажа ..тільки програвати знову і знову .. чому ти змінив мою улюблену гру .. це не робить гру приємною, а робить її надзвичайно болючою. болю достатньо, щоб вважати, що це може бути ознакою припинення гри.
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Piedzīvojumu spēles onp
Ця гра чудова, але той факт, що я не міг скористатися кнопкою довідки, був дещо засмучений. Але крім того, це гра на 5 зірок
Раніше було добре, тепер це несправедливо. Ви берете участь у матчі принаймні з 1 бешкетником, який є оп. Зазвичай це новий бешкетник, який у 10 разів кращий за інших. Гра сфальсифікована. Сподіваюся, вони зроблять цих бешкетників менш потужними.
Найкраща гра за всю історію, є безліч ігрових режимів і персонажів. Це гра на перемогу, і в ній є безліч чудових гравців.
Brawl Stars - це дивовижна гра! Ви можете грати в PvP 3 на 3 або безкоштовно для всіх! Ви можете дружити з людьми та створювати власні ігри, в яких у вас може бути до 10 гравців! Я роблю контент Brawl Stars, і це дивовижно. Однозначно варто завантажити!
Гавно старс
Не повний екран
Це весела гра, мені дуже подобається. Це просто велика бійка і мега-коробки, з яких неможливо отримати бешкетників. Я, мабуть, відкрив 3 або 4 мега-коробки за день і не отримав гарного бешкетника! Це несправедливо.
Цю гру треба було назвати поламати психіку за 5 хвилин, а так мені все нравиця желаю супер сел успіху😁 кст робити як пж шоб можна виключати туман пж
Фантастичний. Він відповідає рівню Supercell у змагальному, висококваліфікованому ігровому процесі, водночас його надзвичайно просто зрозуміти. Я грав з моменту запуску, і в мене ніколи не було проблем із грою до останнього часу, коли новий виклик прогнозування кіберспорту не працював для мене та багатьох інших гравців. Як вибачення, вони дали мені всі нагороди, які я пропустив. Дійсно чудова підтримка клієнтів. Якщо ви шукаєте гру, у яку можна потратити години з друзями чи без них, ось вона.
Це дуже крута гра. Там можна грати з друзями і заводити нових друзів, але я б хотіла, щоб давали хотіби на дії безкоштовних бойців.
Я шкодую, що продовжую грати в цю гру так довго, як я грав. Я б ніколи нікому не рекомендував його. 3 роки поспіль, сотні годин, понад 20 000 трофеїв у грі та витрачено близько 100 доларів, і я поняття не маю, чому я більше не можу спілкуватися в грі. Жодного повідомлення, жодного типу сповіщень. Основна причина, чому я навіть грав, була для спільноти. Якби я міг поставити йому негативні зірки, я б поставив. Дуже погано гальмує Wi-Fi і стає все більше і більше грошей.
Хуйня павна є криси звисають тимляця хуйня
Може бути дійсно несправедливим, оскільки ви оновлюєте персонажів, і ви можете використовувати реальні гроші для оновлення, і дуже важко отримати що-небудь, особливо для charechter, який ви хочете, але навіть з цими дратівливими елементами все ще дуже весело
Що говорить Алексін спроби шаурме Я не розумію, що говорить п'ять спроб ніхто не знаю нічого, що всі роботи чашку вибити все отримали кремами ви дурні не дали ще
ДИВОВА ГРА! Коли я вперше побачив цю гру, я подумав, що вона мені не піде. Але, коли я грав у цю гру... все було чудово! Гра була гладкою, я виконував гру з клатчем, що було дуже весело. Тож вийшло чудово🤩. Люди кажуть, що деякі люди шахраї, але їх справедливі боги в грі. Я б рекомендував вам його встановити, тому що це дуже весело та активно. Не буду брехати, це свого роду p2w
Говнрооооооооооо
Крута гра рекомендую
Це дуже весела гра, але, як кажуть інші, за перемогу платити. Одна річ, яка є недоліком, — це те, що потрібно багато коробок, щоб отримати з коробки силу одного бешкетника, ґаґета чи зірки. Крім того, як тільки ви отримаєте бійку чи будь-яку іншу подію, ваші шанси на те, що це станеться знову, надзвичайно падають і поступово зростають. Крім того, той факт, що немає можливості відкрити коробку, яка гарантує бійку, зіркову силу або гет, а також кожен сезон додають нових бешкетників, що ускладнює роботу.
Прикольна але даколи фпс підлагує
Спочатку часто вибивало, а зараз взагалі не грузиться
Сьогодні донат подорожував в розваги, ви взагалі нормальні?! Донат тут і так не дешевий (і за таку ціну дуже мало отримуємо валюти ігрової) так ще й поднявся в ціні, ужас. Тому така оцінка, хто згоден також пункт 1*
Проблеми з продуктивністю на S9, зокрема лише при одночасному використанні обох сенсорних вводів. Частота кадрів відразу погіршується, коли обидва великі пальці торкаються мого екрана. Це ніколи не було проблемою до цього оновлення, його не можна було грати. Усі інші програми закриті, і більшість із них не оновлюються у фоновому режимі.
Ігра топ але я видалив його і в мене не ввімкнувся мій обліковий запис і це не все ще в мене немає кнопок і грати знову!
Дам іще 3 якщо будете роздавати 2000 ґемів
Чудова гра. Розважальний і складний. Завдяки системі удачі гравцям, які грають безкоштовно, легше. Просто хочеться, щоб шкури можна було отримати з коробок. Редагувати: знижую свій рейтинг. Відчувається більше p2w, і гра переповнена персонажами. Редагування 2: гру постійно бомбардують новими рідкісними персонажами, намагаючись вибити всі гроші з (переважно дітей) гравців. Хоча сама гра все ще відносно весела (хоча й не така весела, як раніше), вона пішла вниз.
Мені дуже подобається тая гра каждий день у найграючому топі гри, можна пожалуста зробити менші ціни на скіні та на бравл пас
Ви топ ви клас про
Гра супер те люди, які говорять, що у них мішок пусть менеють телефон ( діло не в ігрі!)
Це хороша гра, в яку я граю вже майже 2 роки, і мені просто потрібен ще один бешкетник, щоб мати їх усі. Причина, чому я так низько оцінюю її, полягає в тому, що я отримав новий телефон, і я не можу повернути свій обліковий запис, що дратує, що bcbi витратив 💯 доларів у цій грі, і я не можу повернути свій обліковий запис. Я спробував super cell I 'd і google games і все ще не можу отримати його.
У мене не вийшло зварити макарони тому 1 зірка виправте будь ласка
Гра весела, поки ви не досягнете 750 в одній бійці, це навіть не весело, я набрав 30 тис. чашок, і стає дуже важко. Витримка потужності - це просто біль, навіть хороші люди не вибирають бешкетників з низьким рівнем, Грайте і йдіть. Будь ласка, гра стає поганою і скоро помре
Сумка Junior boy з унікальним принтом Brawl Stars! Матеріал: сумочна тканина з повнокольоровим принтом і якісний шкірозамінник Розмір: 16 х 20 см,
Енциклопедія бравлерів. Неофіційний гайд-стратегія для ...
Ця ігра найгірша тут одні дауни грають. ? Задувбали
Brawl Stars Acción rhov
Ігри Не думай грати в тридцять дев'ять
Brawl Stars Action nust
Спалить мою школу здесь нету интернета!!!!
Виправте своє відставання. Смішно, як гра зі сценою «профі» не може дозволити грати навіть середнім гравцям через зв’язок зі сміттям. Насправді мене вражає, що це все ще проблема
Ви дурні я іза вас потратив 50грн
Brawl Stars Action nust
Дуже класна гра но є недостатній'
Це повне дно бо дуже інтернет лагає 2 гра для донерів 3 за донат можна все купити як і бійців сили гаджети покращення і так далі короче 1 зі 100
По-перше, це весела гра, але важко знайти бешкетників, плюс ця гра – це гра, щоб виграти, і я хотів би виправити це, але в цілому не так погано.
Це самий худший бравл старс я открил 1 мегаящик і 2 більших яючих і мені нічого не випало кароче ігра хуйня
Гра вогонь 🔥🔥🔥 я її граю кожного дня мені ніні випав Гріф а вчора Справи і Бель дякую за всіх бравлерів ставлю 5 зірочок