Post by liestaparmylong on Feb 16, 2022 6:16:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Express : Cooking Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Express : Cooking Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod oszukiwać zwiększa pieniądze ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Express : Cooking Chef 2022 version ▞▞▞
Ta aplikacja jest bardzo łatwa do grania, ale jeden raz jest zły, że możesz zaryzykować zbyt dużą stratę! (bądź ostrożny i obsługuj klientów we właściwym czasie, uważaj, aby grać, nie trać klientów) 👏👌✌💜💘😛😉🌾👀🌴🌙🌹👎🌈💵✈🔔🔫🎬💍🍉🍟🌍📱żegnaj do zobaczenia następnym razem! żegnaj wszystkim!
mój telefon został zatrzymany podczas korzystania z tej aplikacji. proszę rozwiązać problem
Gra była tylko fajna, ale dziewczęce robienie selfie w środku nie dbało o klientów. to tylko mój problem i ostatni co oznacza , że jak przegramy to ona będzie siedzieć i płakać , co też mi się nie podoba .
Ta gra zawsze się trzyma I denerwuje mnie, jak się trzyma, uprzejmie napraw to proszę dziękuję
Proszę o nową aktualizację
Bardzo źle
Następny około s
Boost nie działa poprawnie. Bardzo pogorszony ..
Daję tej grze 2 gwiazdki, jedną gwiazdkę za jej dobre samopoczucie i drugą gwiazdkę za całkiem dobre
To zdecydowanie najlepsza gra o gotowaniu, w jaką grałem. Niewiele reklam
ta gra jest piękna. lubię tę grę. maksymalny poziom jest trudny, ale interesujący
Podoba mi się ta gra, ale utna nahi
Najlepsza gra o gotowaniu, w jaką kiedykolwiek grałem ... ma wiele poziomów, a potrawy z różnych krajów są realistyczne?
Zmieniając go na jedną gwiazdkę, musisz grać na tym samym poziomie raz za razem, aby uzyskać klucz
5 Mankiet, facet 6
utknie, proszę naprawić. Próbowałem zagrać w grę, ale się zacina
Ładnie, ale nieciekawie,,,,😥
Ta gra jest tak fajna, że grają dziewczęta i chłopcy z .9,8 roku.
Dobrze. Nienajlepszy.
to jest ok ok gra nie jest zła nie dobra, najpierw, gdy zagrasz w tę grę, poczujesz, że jest to bardzo dobra gra, ale po rozegraniu 300 poziomów będziesz wiedział, że jest to zła lub dobra gra, jest wiele ciężarówek w różnych miejscach z wiele poziomów, ale grając w tę grę nie będziesz się nudzić
Jestem nowym graczem, ale myślę, że to dobra gra w mniej mb.
Gra nie może się pobrać, próbowałem nawet innej gry, inne przeszły. Dlaczego nie można pobrać gry.
Cooking Express : Cooking Chef Arkadne igre hhhy
Zmieniłem gwiazdki z 5 na 3, ponieważ po aktualizacji wszystko się zmieniło!! Jestem na poziomie 1128 i wszystko się zmieniło. Kiedy ulepszam, zwykle patelnie, których używasz, są większe i są z nich dwie zamiast tej, którą teraz masz! Nie podoba mi się ta nowa wersja.
Cooking Express : Cooking Chef Arkadne igre iwlw
2 gwiazdki, ponieważ elementy ulepszeń są zbyt drogie, zanim gra była przyjemniejsza. Trudno zdobyć klucze, w których grałeś ponad n, ale nie można zdobyć kluczy. Usuń system kluczy
Gra nigdy się nie kończy To jest gra kulinarna To bardzo najlepsza gra kulinarna Nowy klient, nowa ciężarówka, nowe naczynia, nowa maszyna, nowe poziomy, a także nowe aktualizacje Nie mógłbym żyć bez tej gry To bardzo fajna gra, uwielbiam ją (Pobierz teraz )
Gram we wszystkie rodzaje gier kulinarnych, ale ta gra jest naprawdę interesująca i wyjątkowa, a poziom jest po prostu wow ..... gorąco polecam tę aplikację, aby używać was wszystkich.
Gra jest naprawdę interesująca, ale po aktualizacji liczniki pamięci w ogóle nie działają. Dzięki czemu nie można zdobyć więcej niż 2 gwiazdek. Bardzo rozczarowany
Gra sie nie otwiera chyba ja skasuje
Gra nie jest ciekawa, ponieważ dziewczyna dostarczająca jedzenie jest bardzo powolna. Ona potrzebuje aktualizacji.😠
kocham tę grę... chociaż jest to naprawdę trudne, jeśli osiągniesz wyższy poziom.
To dobra gra, uwielbiam grać w tę grę, a jedzenie jest łatwo ulepszane.
Lubię tę grę 😄
Jestem na poziomie 68 i mam przepis na jajko do zrobienia, ale nie ma jaj, proszę o naprawę
Mighty Party Рольові usah
Dobrze, ale cierpliwość jest zbyt niska ze strony klienta..