Post by liestaparmylong on Feb 16, 2022 6:10:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара више токена ▞▞▞
▞▞▞ PUBG MOBILE: Aftermath 2022 version ▞▞▞
Не вреди више играти, много варалица. Само сачувајте своје живце и пронађите другу игру!
Слободна ватра је много боља и такође морате да тражите разлог зашто је слободна ватра боља да може аутоматски да циља, има хладније оружје, генерално, само лепше људе. али ипак је пубг одлична игра и препоручио бих је свима, а такође и фрее фире.
Узаса игра бољи фрее фире
Много побољшања у новијим верзијама. Нови ПубГ (Нев Стате) није компатибилан са мојим Моторола Г Пуре (Андроид 11). Било би лепо видети ово на располагању.
ОВО ЈЕ МОЈЕ ЛИЧНО РАЗМИШЉАЊЕ: Ова игра је забавна када вам је досадно, путујете и кући. Међутим, још увек постоје грешке у игри. Постоје људи који хакују и кодирају попут мог брата што сам и пријавио. Ова игра је генерално забавна.
Игрица кида на максималну само вратите на старо нови абдејт је нешто најгоре што сте направили
Мечеви предуго трајуу бем ти семе
Играм од прве сезоне,никад ледену емку нисам добио а неко инсталира данас и одма увече добије..
Не дозвољава ми да преузмем ниједну мапу да бих могао да играм, не могу да променим своју одећу, тако да не могу ни да почнем меч јер не могу да преузмем ниједну мапу да играм да бих то урадио.
Ова игра је очај оазу ми да напишем име ја то урафим и они ми казу да сам искористио то име али нисам поправите то или ако може неко да ми каже шта да радим
ова игра би могла да ме забрани сваки пут када идем на тренинг без разлога. Предлажем да се од ове игре не очекује много.
Преузимање је срање. 8 ГБ за ову игру је много и не мења временске прилике. Користим мобилне податке или Ви-Фи код куће, интернет веза је лоша и доста заостајем за мечевима
Игрица је предобра,најбоља копија пубг игрице до сада.
PUBG MOBILE: Aftermath Laga ovd
Ова игрица је закон сви који казу мрзим је глуп је он сто незна тактику сви који се љуте то је зато сто немају тактику са групом мораз тактицки да играс битно је и да безис од зоне нецете ваљда се пуцате у зони колико гпуп морас бити .Све у свему сбиђами се играца је закон!!!!!!!
Запто на европском серверу нема ни Е од европљанина?
Упознао сам неке стварно добре људе у овој игрици и ако треба да губите мало времена ова игра за вас. АЛИ уз све то... МОЖЕМО ЛИ ДА ВРАТИМО ЗОМБИЈЕ. Заиста сам уживао играјући Зомбиес, то је игра која иде брзим темпом и узбудљива.Прошле године нисам чак ни имао избора да га играм, а када сам се придружио Пубг-у, што је било давно, ви сте имали избор да га играте целе године.. Неко је одлучио да то буде сезона... ВРАТИТЕ ЗОМБИЈЕ -ХВАЛА
Потребно нам је ново ажурирање да поправимо оно што се догодило након ажурирања Спајдермена, поправи овај временски захтев. Не могу да играм, мој интернет ради добро и имам ову поруку
Престаните са ботовима, посебно када их помешате са правим играчима, јер ћете спустити гард јер ћете мислити да је предворје пуно ботова, а онда вас одједном потопи прави играч за којим сте јурили јер сте мислили да су бот, тако је лоше, изгубио сам једну игру и дао си ми лоби за ботове са ботовима које је тако лако убити и рећи да су ботови да је досадно. Ако ћете радити ботове, уверите се да играч мора да изгуби више мечева да би их добио и поправи ту потешкоћу
МОЛИМ ВАС ПОПРАВИТЕ ДП-28, ПОНИШТИТЕ ДА СЕ ПРОМЕНЕ, ОВО ЈЕ МОЈЕ ОМИЉЕНО ПОСЛЕ М416 И АК-47. МОЛИМ ВАС, ЖЕЛИМ ДА СЕ ВРАТИТЕ ТУ СНАГЕ И ТРАЗ. 🙏🏻 МОЛИМ ВАС.
PUBG MOBILE: Aftermath Laga ovd
Игрица је океј али постала је бас трајхардерска... Више не може да се игра нормално као пре него те сваки пут убије неки трајхардер... Сезона тек почне лик је већ 30 тиер.Тројка од мене...
Оружје је веома збркано. Чини се да ради само у корист играча на нивоу Бога. Нарочито у овом новом режиму са темом огледала, слећете на плутајућа острва без оружја. Тако насумична невидљива особа слети и одмах запали оружје за њих и то уништи забаву у овим режимима игре.
Одлично! Само превише заузима зато иду 4 звездице
Art of War 3:RTS strategy game ስልት ysg
Зашто није могуће играти игрицу ниједним џојстиком на мобилном?
ЛАГГ БРОООО ФРАМЕ ДРОП МОЛИМ ВАС ПОПРАВИТЕ УРЕЂАЈ ЛАГ ЛАГ
Да нема хакера била би петарда.. 🧨
солидно
Играм је од дана када је изасла,у почетку до првих јаја 4-5 сезоне,после су почели емулатори и све оде у курац.Немој те се трудити да губите време на ово смеће.Игрица је направљена за телефон не за компове, не можес се такмичити против емулатора,чисто иживљавање.
Тенцент игра, молим вас, направите добар анти цјеат систем јер је тако лажни анти цхеат систем, такође бих желео да ми кажете да ли је могуће да 1 човек који је забранио још увек игра, додао сам га и играмо, он је добио сваки хак. СРАМ ТЕ БИЛО, САМО ЖЕЛИМ ДА УЖИВАМ АЛИ НЕМА ГЛУПИХ ХАКОВА И СЦРИПТОВА
Лудо ажурирање ...шта 10к азурија ажурирање .. 3 ГБ.. глупо
Како сте наставили са новом верзијом за две верзије нови фрее фире боље да сте убацили нови дзип војни него то ал ок
Noor Ul Ain Episode 15 - 19th May 2018 - ARY Digital [Subtitle Eng]